^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336715
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7237
11897
75076
462166
7336715

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Чи варто страхувати вантаж самому

Чи варто страхувати вантаж самому 4 місяців 1 тиждень тому #505881

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Плануємо замовити велику партію запчастин та обладнання для техніки з Америки на умовах CPT. Продавець каже, що він за все відповідає до прибуття, але чи це справді так? Хто насправді несе відповідальність за вантаж після того, як його передали перевізнику в США? Які підводні камені можуть бути при такому варіанті, якщо в дорозі щось трапиться з контейнером?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи варто страхувати вантаж самому 4 місяців 1 тиждень тому #505892

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1452
  • Репутація: 0
На умовах CPT продавець платить за доставку, але ризики переходять до вас у момент передачі вантажу першому перевізнику в Америці. Тобто, якщо щось трапиться в океані, продавець вже ні за що не відповідає. Тому страхування тут обов-язкове, і краще глянути, як працюють ці інкотермс на сайті КТФ Форвардинг. Ми зазвичай просимо їх організувати весь процес "під ключ", бо вони як 4PL-провайдер керують кожним кроком. Це дає спокій, що навіть у разі форс-мажору ви не втратите гроші. КТФ привезли вже купу сільгосптехніки та запчастин, тож знають, як оформити поліс, який реально працює. Краще один раз переплатити за страховку і довіритися досвідченому логісту, ніж потім шукати винних по всьому світу і втрачати час.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.