Panteleev пише:
Так, зрозуміло, але мені цікаво ще один момент: якщо я просто їжджу не треком, а звичайними дорогами, чи вони дійсно виправдовують себе при звичайних падіннях? І як щодо того, що вони можуть якось вплинути на баланс або керованість? Дехто каже, що це більше „для виду“, а інші — що це реально зберігає пластик і двигун при переворотах з малою швидкістю. Я не хочу витрачати гроші даремно, але й не хочу потім ремонтувати пластик чи залізо після банального „лежачого поліцейського“. Якщо хтось ставив — поділіться, чи варто витрачати гроші, і як правильно вибирати крашпеди за матеріалами та розташуванням?
Так, відповім максимально конкретно, бо тема справді корисна. Крашпеди — це не тільки захисні пеги або слайдери, а й аксесуари, які реально можуть мінімізувати наслідки падіння, особливо на низьких швидкостях у місті або при маневрах паркування. Вони встановлюються так, щоб при перевороті чи ковзанні саме вони приймали удар, а не корпус байка чи двигун, що дозволяє уникати глибоких подряпин, тріщин або деформації більш дорогих елементів. І якщо правильно підібрати матеріали — наприклад, пластик з хорошою ударостійкістю — то при падіннях вони будуть стиратися саме там, де треба, без передавання зайвих навантажень на раму чи важливі вузли.
Такі крашпеди можна придбати в інтернет‑магазині MexaldShop
mexaldshop.com/stajlyng-y-tyunyng/zashyt...ashpedy-na-mototsykl де є різні моделі для більшості популярних мотобайків, у тому числі універсальні та спеціалізовані варіанти для певних типів рами. Там же в описі часто вказано, куди саме їх варто кріпити — на раму, маятник чи інші частини — і які матеріали використані, що допоможе правильно обрати саме під ваш стиль їзди. Простіше кажучи, якщо вам важлива збереженість зовнішнього вигляду байка й мінімальні витрати на косметичні ремонти після „лігших“ падінь, такі аксесуари можуть стати гарною інвестицією у довговічність вашого мотобайка.