dedХаггис пише:
А ви на ній часто в якісь халепи потрапляєте? Штраф хоч раз був? Мені здається що навіть самі обережні водії отримували хоч раз штраф.. то паркування заборонене, то знак не помітив. Що було таке?
На жаль, навіть дуже уважні водії іноді отримують штрафи. У мене теж таке було, і найчастіше через дурниці: то десь на секунду не помітив знак "зупинка заборонена", то світлофор "проскочив" буквально на червоний. Зазвичай це відбувається в якихось нових місцях чи на незнайомих дорогах. Мені здається, це як закон підлості.сЯк краще сплачувати штрафи? Раніше це була ціла морока: йди в банк, стій у черзі, заповнюй квитанції. Зараз усе значно простіше, і головне — швидше. Щоб не забути про штраф і встигнути його сплатити зі знижкою 50% (це важливо!), я вже давно користуюся мобільними додатками. Я використовую
додаток штрафи ПДР на iOS від Hotline finance. Просто вводиш номер постанови, і додаток сам усе знаходить, ти одразу бачиш суму і можеш оплатити. Це дуже зручно, адже ти маєш всю історію штрафів під рукою і точно не пропустиш термін оплати.