^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7383526
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2237
13645
43793
15882
7383526

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Запчастини для Chery Tiggo 5

Запчастини для Chery Tiggo 5 1 рік 4 тижнів тому #270690

• Evelina
  • Evelina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 30
  • Репутація: 0
Chery Tiggo 5 — це автомобіль, що добре показує себе в умовах міста та за його межами. Як і будь-яка техніка, він потребує своєчасного обслуговування та заміни деталей. При виборі запчастин важливо враховувати рік випуску авто, модифікацію двигуна та тип коробки передач. Деякі вузли мають відмінності навіть у межах однієї моделі. Уточнити сумісність деталей зручно за VIN-кодом. Серед ресурсів, які пропонують структурований каталог для Tiggo 5, можна звернути увагу на mahina.in.ua/catalog/Tiggo-5, де представлено чимало варіантів за групами товарів. Також варто звертати увагу на технічні характеристики запчастин, щоб уникнути несумісності чи передчасного зносу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Запчастини для Chery Tiggo 5 1 рік 2 днів тому #270879

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 858
На эту машину постоянно что-то надо, так что я отлично Вас понимаю в этом плане. Хорошо хоть запчасти на этот автомобиль в принципе недорого стоят - та же дроссельная заслонка вот тут по приятной стоимости и для Вас это тоже может быть весьма интересным.

Запчастини для Chery Tiggo 5 10 місяців 4 тижнів тому #296782

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Ганенька машинка.. Доволі простора для родини як на мене навіть дуже не погано

Запчастини для Chery Tiggo 5 10 місяців 4 тижнів тому #296784

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Репутація: 1
А ви на ній часто в якісь халепи потрапляєте? Штраф хоч раз був? Мені здається що навіть самі обережні водії отримували хоч раз штраф.. то паркування заборонене, то знак не помітив. Що було таке?

Запчастини для Chery Tiggo 5 10 місяців 4 тижнів тому #297417

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
dedХаггис пише:
А ви на ній часто в якісь халепи потрапляєте? Штраф хоч раз був? Мені здається що навіть самі обережні водії отримували хоч раз штраф.. то паркування заборонене, то знак не помітив. Що було таке?

На жаль, навіть дуже уважні водії іноді отримують штрафи. У мене теж таке було, і найчастіше через дурниці: то десь на секунду не помітив знак "зупинка заборонена", то світлофор "проскочив" буквально на червоний. Зазвичай це відбувається в якихось нових місцях чи на незнайомих дорогах. Мені здається, це як закон підлості.сЯк краще сплачувати штрафи? Раніше це була ціла морока: йди в банк, стій у черзі, заповнюй квитанції. Зараз усе значно простіше, і головне — швидше. Щоб не забути про штраф і встигнути його сплатити зі знижкою 50% (це важливо!), я вже давно користуюся мобільними додатками. Я використовую додаток штрафи ПДР на iOS від Hotline finance. Просто вводиш номер постанови, і додаток сам усе знаходить, ти одразу бачиш суму і можеш оплатити. Це дуже зручно, адже ти маєш всю історію штрафів під рукою і точно не пропустиш термін оплати.
Час відкриття сторінки: 0.124 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.