^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6839761
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6092
12359
43458
402430
6839761

Ваш IP: 216.73.216.190
Сьогодні: 29-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Чим займається невропатолог?

Чим займається невропатолог? 1 тиждень 4 днів тому #579191

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 209
  • Репутація: 0
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чим займається невропатолог і в яких випадках до нього варто звертатися? Останнім часом почав помічати, що після роботи часто болить шия, іноді з'являється головний біль, але не розумію, чи це через втому, чи вже потрібно записуватися до спеціаліста. Можливо, хтось мав схожу ситуацію і розповість, що перевіряє лікар на першому прийомі та чи потрібно заздалегідь проходити якісь обстеження? Буду вдячний за ваш досвід, хочу розібратися і не відкладати це питання.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чим займається невропатолог? 1 тиждень 2 днів тому #579208

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1417
  • Репутація: 0
Декілька місяців тому у мене з'явилися проблеми з пам'яттю, стала погано спати і часто відчувала запаморочення. Колега порадила звернутися до невропатолога, але я навіть не розуміла до кінця, чим займається невропатолог https://amby.com.ua/blog/xto-takii-nevrolog-nevropatolog-ta-cim-vin-zaimajetsia і чи дійсно він мені потрібен. Трохи почитала на сайті медичного центру AMBY — виявилося, що невропатолог (або невролог) займається лікуванням захворювань нервової системи: від мігрені та болей у спині до порушень сну та наслідків стресу. Стало зрозуміло, що саме до нього мені і треба. Записалася до AMBY у Дніпрі, і вже на першому прийомі відчула, що потрапила до правильного місця. Лікар провів повноцінне неврологічне обстеження, пояснив причини моїх симптомів і призначив курс лікування та фізіотерапії. Вже через місяць сон нормалізувався, голова стала ясніше, а запаморочення зникли. Дуже рада, що не відкладала і звернулася саме до AMBY — там чудові спеціалісти і дуже приємна атмосфера. Рекомендую всім друзям і знайомим!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.121 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.