Декілька місяців тому у мене з'явилися проблеми з пам'яттю, стала погано спати і часто відчувала запаморочення. Колега порадила звернутися до невропатолога, але я навіть не розуміла до кінця, чим займається невропатолог
https://amby.com.ua/blog/xto-takii-nevrolog-nevropatolog-ta-cim-vin-zaimajetsia і чи дійсно він мені потрібен. Трохи почитала на сайті медичного центру AMBY — виявилося, що невропатолог (або невролог) займається лікуванням захворювань нервової системи: від мігрені та болей у спині до порушень сну та наслідків стресу. Стало зрозуміло, що саме до нього мені і треба. Записалася до AMBY у Дніпрі, і вже на першому прийомі відчула, що потрапила до правильного місця. Лікар провів повноцінне неврологічне обстеження, пояснив причини моїх симптомів і призначив курс лікування та фізіотерапії. Вже через місяць сон нормалізувався, голова стала ясніше, а запаморочення зникли. Дуже рада, що не відкладала і звернулася саме до AMBY — там чудові спеціалісти і дуже приємна атмосфера. Рекомендую всім друзям і знайомим!