Maxim пише:
От якраз цього і боюсь, що замовлю, а там щось “по мотивам” приїде. Бо для мене важливо, щоб вигляд був максимально близький до того, що обираю. Я ж не просто так сиджу і підбираю букет. І ще момент — ти казав, що можуть замінювати квіти, а вони попереджають про це чи просто по факту вже привозять? Бо не дуже хочеться сюрпризів такого типу. І ще цікаво, чи є варіант подивитися реальні фото перед відправкою?
Дивись, якщо підходити нормально до цього питання, то можна уникнути більшості проблем. По-перше, зараз багато сервісів реально показують живі фото вже зібраних букетів або навіть роблять фото перед відправкою — це взагалі топ, бо ти бачиш, що саме поїде отримувачу . По-друге, адекватні флористи зазвичай пишуть, що можливі заміни, але зберігається стиль і кольорова гамма, тобто загальне враження не псується. Я особисто кілька разів так замовляв і все виглядало дуже гідно, іноді навіть краще, ніж очікував.
Якщо хочеш без зайвого ризику — раджу купити квіти через нормальний онлайн-магазин у Львові, наприклад Kvitna
kvitna.ua/ там підхід більш уважний: збірка під замовлення, контроль якості і адекватна комунікація. В таких місцях не просто “зліпили аби було”, а реально стараються повторити композицію і зробити свіжий букет, щоб не було розчарування при доставці. Якщо коротко — не всі ідеальні, але якщо вибрати правильний сервіс, то різниця між фото і реальністю мінімальна і не критична.