^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7492009
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
14493
16808
54836
124365
7492009

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Хто замовляв квіти з доставкою?

Хто замовляв квіти з доставкою? 5 місяців 6 днів тому #481310

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Хлопці, підкажіть, будь ласка, хто реально замовляв доставку квітів через інтернет? Бо дивлюсь ці сайти — там всі букети прям ідеальні, як з картинки, але є відчуття, що в житті привозять щось простіше. Не хочеться облажатися, бо це на подарунок. Чи реально привозять такі ж як на фото, чи там завжди є різниця? І ще цікавить, чи квіти свіжі, бо читав, що іноді можуть підсунути не дуже варіант. Хочу купити квіти з доставкою, але трохи стрьомно, чесно кажучи.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто замовляв квіти з доставкою? 5 місяців 6 днів тому #481312

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Замовляв не раз, скажу так — буває по-різному. В більшості випадків букет реально схожий на фото, але треба розуміти, що це не копія один в один. Флористи іноді замінюють якісь квіти або оформлення, якщо чогось немає в наявності. Це нормальна практика. Зате якщо сервіс нормальний, то квіти свіжі і виглядають навіть краще вживу. Але є й інші ситуації, коли люди отримують зовсім не те, що чекали — такі відгуки теж зустрічаються . Тому головне дивитись не тільки на фото, а й на загальну репутацію.

Хто замовляв квіти з доставкою? 5 місяців 6 днів тому #481315

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
От якраз цього і боюсь, що замовлю, а там щось “по мотивам” приїде. Бо для мене важливо, щоб вигляд був максимально близький до того, що обираю. Я ж не просто так сиджу і підбираю букет. І ще момент — ти казав, що можуть замінювати квіти, а вони попереджають про це чи просто по факту вже привозять? Бо не дуже хочеться сюрпризів такого типу. І ще цікаво, чи є варіант подивитися реальні фото перед відправкою?

Хто замовляв квіти з доставкою? 5 місяців 6 днів тому #481318

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Maxim пише:
От якраз цього і боюсь, що замовлю, а там щось “по мотивам” приїде. Бо для мене важливо, щоб вигляд був максимально близький до того, що обираю. Я ж не просто так сиджу і підбираю букет. І ще момент — ти казав, що можуть замінювати квіти, а вони попереджають про це чи просто по факту вже привозять? Бо не дуже хочеться сюрпризів такого типу. І ще цікаво, чи є варіант подивитися реальні фото перед відправкою?
Дивись, якщо підходити нормально до цього питання, то можна уникнути більшості проблем. По-перше, зараз багато сервісів реально показують живі фото вже зібраних букетів або навіть роблять фото перед відправкою — це взагалі топ, бо ти бачиш, що саме поїде отримувачу . По-друге, адекватні флористи зазвичай пишуть, що можливі заміни, але зберігається стиль і кольорова гамма, тобто загальне враження не псується. Я особисто кілька разів так замовляв і все виглядало дуже гідно, іноді навіть краще, ніж очікував.

Якщо хочеш без зайвого ризику — раджу купити квіти через нормальний онлайн-магазин у Львові, наприклад Kvitna kvitna.ua/ там підхід більш уважний: збірка під замовлення, контроль якості і адекватна комунікація. В таких місцях не просто “зліпили аби було”, а реально стараються повторити композицію і зробити свіжий букет, щоб не було розчарування при доставці. Якщо коротко — не всі ідеальні, але якщо вибрати правильний сервіс, то різниця між фото і реальністю мінімальна і не критична.
Останнє редагування: 5 місяців 6 днів тому від Panteleev.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.