^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7492911
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
15395
16808
55738
125267
7492911

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Яке скління балкона реально варто ставити?

Яке скління балкона реально варто ставити? 5 місяців 2 тижнів тому #469664

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Дуже хочу серйозно подумати про скління балкона, але так, щоб взимку там не було холодно і не відчувався пронизливий вітер — бо зараз у нас дуже сильні морози і холод пробирає навіть у заскленому приміщенні. Мені цікаво, чи реально обрати варіант, який дозволить зробити балкон теплим, щоб там можна було хоча б сидіти в легкому светрі і не мерзнути, і на що саме звертати увагу при виборі — тип системи, матеріали профілю та якість склопакета?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яке скління балкона реально варто ставити? 5 місяців 2 тижнів тому #469666

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Це дуже важливе питання, і на нього є певні загальні рекомендації, які базуються на досвіді людей, що вже зіткнулися з тим самим. Якщо ти просто встановиш легкі тонкі рамки з одинарним склом, то взимку температура на балконі з великою ймовірністю буде майже такою ж, як на вулиці, бо такі системи не дають значної теплоізоляції. Такі рішення створюють лише базовий захист від опадів та вітру і їх зазвичай називають «холодним» склінням. За умови справжніх зимніх морозів температура там може бути всього на кілька градусів вища, ніж на вулиці, — не те, що для комфортного використання взимку. Це пов’язано з тим, що тонкі матеріали профілів і прості скла не перешкоджають тепловтратам.

Яке скління балкона реально варто ставити? 5 місяців 2 тижнів тому #469667

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Ага, ясно, тоді виходить, що є фактично два дуже різні підходи: один — легкий і простий, але холодний, інший — складніший і може краще зберігати тепло. Просто хочу зрозуміти, які моменти варто враховувати саме для зимових умов — чи варто думати про товстіше скло, чи про певний тип профілю, чи навіть може є сенс обов’язково утеплювати не тільки рами, але й стіни і підлогу? Може є якась грамота, які компоненти впливають найбільше? Бо я зовсім не хочу, щоб це все виявилося красивим, але холодним.

Яке скління балкона реально варто ставити? 5 місяців 2 тижнів тому #469670

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Panteleev пише:
Ага, ясно, тоді виходить, що є фактично два дуже різні підходи: один — легкий і простий, але холодний, інший — складніший і може краще зберігати тепло. Просто хочу зрозуміти, які моменти варто враховувати саме для зимових умов — чи варто думати про товстіше скло, чи про певний тип профілю, чи навіть може є сенс обов’язково утеплювати не тільки рами, але й стіни і підлогу? Може є якась грамота, які компоненти впливають найбільше? Бо я зовсім не хочу, щоб це все виявилося красивим, але холодним.

Якщо ти реально хочеш, щоб твій балкон був теплим узимку і там можна було комфортно перебувати навіть при сильних морозах, то ключовим моментом є правильний вибір скління балконів - не варто економити на профілях і склопакетах, бо тонкі або холодні системи просто не забезпечують потрібного рівня ізоляції. Для максимального ефекту краще використовувати багатокамерні профілі та дво- або трикамерні склопакети, а також звернути увагу на герметичність і правильний монтаж, бо навіть невеликий щілинний зазор сильно впливає на втрати тепла.

І якщо хочеш отримати реально якісний результат без компромісів, рекомендую звернутися до компанії DESIGN OF GLASS, бо вони спеціалізуються на склінні балконів з високим рівнем теплоізоляції та професійним монтажем, завдяки чому навіть найсуворіші морози не будуть проблемою, і твій балкон стане затишним, теплим і практичним простором, де можна проводити час цілий рік.
Час відкриття сторінки: 0.134 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.