Panteleev пише:
Ага, ясно, тоді виходить, що є фактично два дуже різні підходи: один — легкий і простий, але холодний, інший — складніший і може краще зберігати тепло. Просто хочу зрозуміти, які моменти варто враховувати саме для зимових умов — чи варто думати про товстіше скло, чи про певний тип профілю, чи навіть може є сенс обов’язково утеплювати не тільки рами, але й стіни і підлогу? Може є якась грамота, які компоненти впливають найбільше? Бо я зовсім не хочу, щоб це все виявилося красивим, але холодним.
Якщо ти реально хочеш, щоб твій балкон був теплим узимку і там можна було комфортно перебувати навіть при сильних морозах, то ключовим моментом є правильний вибір
скління балконів - не варто економити на профілях і склопакетах, бо тонкі або холодні системи просто не забезпечують потрібного рівня ізоляції. Для максимального ефекту краще використовувати багатокамерні профілі та дво- або трикамерні склопакети, а також звернути увагу на герметичність і правильний монтаж, бо навіть невеликий щілинний зазор сильно впливає на втрати тепла.
І якщо хочеш отримати реально якісний результат без компромісів, рекомендую звернутися до компанії DESIGN OF GLASS, бо вони спеціалізуються на склінні балконів з високим рівнем теплоізоляції та професійним монтажем, завдяки чому навіть найсуворіші морози не будуть проблемою, і твій балкон стане затишним, теплим і практичним простором, де можна проводити час цілий рік.