^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7492914
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
15398
16808
55741
125270
7492914

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Вибір безпечного розважального центру для дітей у

Вибір безпечного розважального центру для дітей у 5 місяців 2 тижнів тому #467318

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто вже має досвід — як зараз із безпекою в розважальних центрах у Києві? Хочу повести дитину на вихідних, але трохи хвилююсь, щоб усе було організовано нормально: і нагляд, і чистота, і щоб не було занадто великого натовпу. Можливо, є перевірені місця, куди самі ходите не вперше? Буду вдячна за поради
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вибір безпечного розважального центру для дітей у 5 місяців 2 тижнів тому #468631

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 216
  • Репутація: 0
Коли ми вперше завітали до цього місця з дітьми, я навіть не уявляла, що звичайний вікенд може перетворитися на справжню пригоду, яка залишиться в пам’яті надовго. Тут неймовірно простора територія, де кожен куточок дихає радістю та динамікою, а головне — ми знайшли ідеальне місце, де можна виплеснути енергію без шкоди для безпеки. Найбільше мене вразило, що це не просто майданчик, а справжній парк атракціонів https://neopolis.respublikapark.com.ua/attractions який за масштабами нагадує найкращі європейські зразки, але знаходиться просто поруч з домом. Діти із захопленням перебігали від однієї локації до іншої, і я помітила, що навіть найменші знаходять тут розваги до душі завдяки продуманому зонуванню. Мене як маму особливо тішить, що всі конструкції сучасні, регулярно проходять техогляд, а персонал уважно стежить за порядком, створюючи атмосферу абсолютної безтурботності. Ми провели тут цілий день, і діти втомлені, але щасливі просили повернутися знову, що для мене є найкращою оцінкою якості цього простору. Я впевнена, що це місце стане нашою доброю сімейною традицією, адже поєднання свіжого повітря, активностей та комфорту складно знайти деінде.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.