Коли ми вперше завітали до цього місця з дітьми, я навіть не уявляла, що звичайний вікенд може перетворитися на справжню пригоду, яка залишиться в пам’яті надовго. Тут неймовірно простора територія, де кожен куточок дихає радістю та динамікою, а головне — ми знайшли ідеальне місце, де можна виплеснути енергію без шкоди для безпеки. Найбільше мене вразило, що це не просто майданчик, а справжній парк атракціонів
https://neopolis.respublikapark.com.ua/attractions який за масштабами нагадує найкращі європейські зразки, але знаходиться просто поруч з домом. Діти із захопленням перебігали від однієї локації до іншої, і я помітила, що навіть найменші знаходять тут розваги до душі завдяки продуманому зонуванню. Мене як маму особливо тішить, що всі конструкції сучасні, регулярно проходять техогляд, а персонал уважно стежить за порядком, створюючи атмосферу абсолютної безтурботності. Ми провели тут цілий день, і діти втомлені, але щасливі просили повернутися знову, що для мене є найкращою оцінкою якості цього простору. Я впевнена, що це місце стане нашою доброю сімейною традицією, адже поєднання свіжого повітря, активностей та комфорту складно знайти деінде.