^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495661
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1031
17114
58488
128017
7495661

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Збираюся спробувати London Dry для джин-тоніка ?

Збираюся спробувати London Dry для джин-тоніка ? 9 місяців 3 тижнів тому #311067

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
  • Репутація: 0
Де зараз купуєте London Dry? Уже набридло ловити підробки. Замовив минулого разу запах як у дешевого спирту, пляшка з дивним кодом. Підозрюю, що розливали десь у гаражі. Хочу знайти нормальний магазин, який реально торгує оригіналом, без “лівих” партій.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Збираюся спробувати London Dry для джин-тоніка ? 9 місяців 3 тижнів тому #311068

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я мала те саме, коли брала через великий маркетплейс. Після відкриття запах не той, навіть колір якийсь каламутний. Потім почала купувати тільки в магазинах, де чітко прописані дані імпортера. І завжди дивлюсь відгуки саме на конкретний джин, а не просто на магазин. Інакше шанс натрапити на підробку дуже великий.

Збираюся спробувати London Dry для джин-тоніка ? 9 місяців 3 тижнів тому #311069

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
Я колись працював у дистриб’юторській компанії, бачив, як відрізняються оригінальні упаковки від копій. На фірмових пляшках завжди чітке тиснення скла і рівний шов на кришці. Якщо є найменший люфт це дзвіночок. Ще звертай увагу, щоб був український акциз і лазерне гравіювання. І головне перевірений продавець. Не раз ловив “сіру” продукцію з популярних платформ.

Збираюся спробувати London Dry для джин-тоніка ? 9 місяців 3 тижнів тому #311070

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Nitroo пише:
Я колись працював у дистриб’юторській компанії, бачив, як відрізняються оригінальні упаковки від копій. На фірмових пляшках завжди чітке тиснення скла і рівний шов на кришці. Якщо є найменший люфт це дзвіночок. Ще звертай увагу, щоб був український акциз і лазерне гравіювання. І головне перевірений продавець. Не раз ловив “сіру” продукцію з популярних платформ.

Я зараз замовляю тільки ось тут https://maudau.com.ua/category/dzhyn/klasyfikatsiia_2=london-dry-gin колись випадково натрапила, коли шукала не джин, а хороший чай, і побачила, що там є й алкоголь.
Вирішила спробувати London Dry і це був найкращий досвід за останні роки. Пляшка прийшла у заводській упаковці, етикетка чітка, колір прозорий, запах натуральний, без домішок. Я беру англійський чай і джин саме звідти, бо видно, що партії свіжі, нічого не залежується. Коли відкриваєш, аромат чистий, без різких нот.
У смаку глибина, як має бути, тепла, трохи терпка. Замовлення обробляють швидко, нічого не губиться. Зручно, що є вибір по брендах, і навіть якщо немає у наявності, можна передзамовити. Рекомендую цей магазин, бо він реально перевірений часом замовляю там вже понад рік, і все бездоганно.
Час відкриття сторінки: 0.114 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.