Nitroo пише:
Я колись працював у дистриб’юторській компанії, бачив, як відрізняються оригінальні упаковки від копій. На фірмових пляшках завжди чітке тиснення скла і рівний шов на кришці. Якщо є найменший люфт це дзвіночок. Ще звертай увагу, щоб був український акциз і лазерне гравіювання. І головне перевірений продавець. Не раз ловив “сіру” продукцію з популярних платформ.
Я зараз замовляю тільки ось тут
https://maudau.com.ua/category/dzhyn/klasyfikatsiia_2=london-dry-gin колись випадково натрапила, коли шукала не джин, а хороший чай, і побачила, що там є й алкоголь.
Вирішила спробувати London Dry і це був найкращий досвід за останні роки. Пляшка прийшла у заводській упаковці, етикетка чітка, колір прозорий, запах натуральний, без домішок. Я беру англійський чай і джин саме звідти, бо видно, що партії свіжі, нічого не залежується. Коли відкриваєш, аромат чистий, без різких нот.
У смаку глибина, як має бути, тепла, трохи терпка. Замовлення обробляють швидко, нічого не губиться. Зручно, що є вибір по брендах, і навіть якщо немає у наявності, можна передзамовити. Рекомендую цей магазин, бо він реально перевірений часом замовляю там вже понад рік, і все бездоганно.