gannna пише:
Я також маю остеопороз, і вітамін D3 для мене став важливою частиною лікування. Спочатку я не зовсім розуміла, наскільки важливий цей вітамін, але лікар пояснив, що він не лише допомагає з кальцієм, але й підвищує міцність кісток, що особливо важливо при остеопорозі. Я приймаю Детрімакс® 2000, і він мені дуже підходить. Мої кістки стали менш болісними, а ймовірність переломів зменшилась. Як на мене, це важлива добавка, яку варто приймати за рекомендацією лікаря.
Скажу так, остеопороз + Детрімакс
https://detrimax.ua/profilaktika/osteoporoz/ це дієве рішення. Вітамін Д3 може бути дуже корисним, адже він допомагає організму краще засвоювати кальцій, а це критично важливо для людей з остеопорозом.
Я приймаю його вже півроку, і помітила, що стало легше рухатись, менше болять суглоби та кістки. Вітамін D3 в складі Детрімакс допомагає підтримувати міцність кісток, що дуже важливо при цьому захворюванні. Я почала з 2000 МО, а зараз п’ю 4000 МО, і дуже задоволена результатами. Звісно, перед початком прийому обов’язково треба проконсультуватися з лікарем.