^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499034
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4404
17114
61861
131390
7499034

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які віиаміни краще при остепорозі?

Які віиаміни краще при остепорозі? 1 рік 1 місяць тому #270591

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Привіт усім! У мене недавно діагностували остеопороз, і лікар порадив приймати вітамін D3 для підтримки здоров'я кісток. Чи є у когось досвід прийому цього вітаміну при остеопорозі? Я знаю, що він допомагає засвоєнню кальцію, але чи є ще якісь додаткові переваги при остеопорозі?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які віиаміни краще при остепорозі? 1 рік 1 місяць тому #270592

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я маю остеопороз вже кілька років, і мені лікар рекомендував приймати вітамін D3 разом з кальцієм. Останнім часом я почала помічати покращення: я стала менш схильна до переломів, і в загальному відчуваю себе краще. Вітамін D3 справді допомагає засвоювати кальцій, що є важливим для кісток, і тому важливо підтримувати його рівень, особливо при остеопорозі. Я приймаю вітамін D3 у вигляді добавок, але перед цим обов’язково звернулася до лікаря.

Які віиаміни краще при остепорозі? 1 рік 1 місяць тому #270628

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Я також маю остеопороз, і вітамін D3 для мене став важливою частиною лікування. Спочатку я не зовсім розуміла, наскільки важливий цей вітамін, але лікар пояснив, що він не лише допомагає з кальцієм, але й підвищує міцність кісток, що особливо важливо при остеопорозі. Я приймаю Детрімакс® 2000, і він мені дуже підходить. Мої кістки стали менш болісними, а ймовірність переломів зменшилась. Як на мене, це важлива добавка, яку варто приймати за рекомендацією лікаря.

Які віиаміни краще при остепорозі? 1 рік 1 місяць тому #270636

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
gannna пише:
Я також маю остеопороз, і вітамін D3 для мене став важливою частиною лікування. Спочатку я не зовсім розуміла, наскільки важливий цей вітамін, але лікар пояснив, що він не лише допомагає з кальцієм, але й підвищує міцність кісток, що особливо важливо при остеопорозі. Я приймаю Детрімакс® 2000, і він мені дуже підходить. Мої кістки стали менш болісними, а ймовірність переломів зменшилась. Як на мене, це важлива добавка, яку варто приймати за рекомендацією лікаря.
Скажу так, остеопороз + Детрімакс https://detrimax.ua/profilaktika/osteoporoz/ це дієве рішення. Вітамін Д3 може бути дуже корисним, адже він допомагає організму краще засвоювати кальцій, а це критично важливо для людей з остеопорозом.
Я приймаю його вже півроку, і помітила, що стало легше рухатись, менше болять суглоби та кістки. Вітамін D3 в складі Детрімакс допомагає підтримувати міцність кісток, що дуже важливо при цьому захворюванні. Я почала з 2000 МО, а зараз п’ю 4000 МО, і дуже задоволена результатами. Звісно, перед початком прийому обов’язково треба проконсультуватися з лікарем.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.