Привіт! Я теж шукав комфортні чоловічі шорти великих розмірів і насправді знайшов кілька чудових варіантів. Перш за все, хочу сказати, що під час вибору варто звертати увагу на тканину. Наприклад, еластичні матеріали, такі як бавовна з додаванням еластану, забезпечують велику зручність і свободу рухів, що дуже важливо, якщо ти плануєш активно рухатись. Також важливо звертати увагу на модель і посадку — шорти не повинні бути надто вузькими, але й не можна вибирати занадто великі варіанти, щоб вони не виглядали громіздкими. Якщо ти шукаєш оптимальний варіант, я б порекомендував звернути увагу на інтернет-магазин Sweik. Там можна знайти дуже зручні та стильні чоловічі джинси, спортивні штани, шорти великих розмірів
https://sweik.com.ua/uk/products/sportivnye-shtany-shorty-f201648683/ які виготовлені з високоякісних матеріалів і мають досить просторий крій, що забезпечує комфорт і зручність навіть під час активних занять. Крім того, вони мають сучасний вигляд, що дозволяє поєднувати їх із різними стилями одягу. Я сам нещодавно купив у них пару шорт і дуже задоволений — відмінна якість і комфорт!