^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7499494
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4864
17114
62321
131850
7499494

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Як вибрати комфортні шорти великого розміру?

Як вибрати комфортні шорти великого розміру? 1 рік 3 місяців тому #270025

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Привіт усім! Як ви зазвичай вибираєте комфортні чоловічі шорти великого розміру? Я стикаюсь з проблемою, що багато моделей не зовсім підходять, і в них або занадто обмежує рух, або вони виглядають не зовсім естетично, якщо порівнювати з тими, що продаються для стандартних розмірів. Я пробував різні бренди, але все одно іноді буває важко знайти щось, що поєднує в собі зручність, стиль і достатній простір для комфортного носіння. Що ви порадите? Можливо, є якісь особливості у виборі тканин чи крою, які важливо враховувати, щоб шорти не були занадто обтягуючими, але й не виглядали занадто великими? Поділіться своїм досвідом, буду вдячний за будь-які поради!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як вибрати комфортні шорти великого розміру? 1 рік 3 місяців тому #270026

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Привіт! Я теж шукав комфортні чоловічі шорти великих розмірів і насправді знайшов кілька чудових варіантів. Перш за все, хочу сказати, що під час вибору варто звертати увагу на тканину. Наприклад, еластичні матеріали, такі як бавовна з додаванням еластану, забезпечують велику зручність і свободу рухів, що дуже важливо, якщо ти плануєш активно рухатись. Також важливо звертати увагу на модель і посадку — шорти не повинні бути надто вузькими, але й не можна вибирати занадто великі варіанти, щоб вони не виглядали громіздкими. Якщо ти шукаєш оптимальний варіант, я б порекомендував звернути увагу на інтернет-магазин Sweik. Там можна знайти дуже зручні та стильні чоловічі джинси, спортивні штани, шорти великих розмірів https://sweik.com.ua/uk/products/sportivnye-shtany-shorty-f201648683/ які виготовлені з високоякісних матеріалів і мають досить просторий крій, що забезпечує комфорт і зручність навіть під час активних занять. Крім того, вони мають сучасний вигляд, що дозволяє поєднувати їх із різними стилями одягу. Я сам нещодавно купив у них пару шорт і дуже задоволений — відмінна якість і комфорт!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.105 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.