Всім привіт! Хочу поділитися власною знахідкою, яка вирішила для мене постійну проблему із закупівлею якісного зерна. Я тримаю невеличку кав'ярню, і кожен, хто в темі, знає: знайти стабільного постачальника з адекватною ціною та швидкою доставкою — це той ще квест. Раніше постійно стикався з тим, що зерно від партії до партії відрізнялося за якістю, а ціни піднімалися без попередження.
Нещодавно за порадою колеги відкрив для себе інтернет-магазин Buongiorno Coffee. Вони спеціалізуються на оптовому продажу, і це справді той випадок, коли якість відповідає кожному слову в описі. В асортименті є як класичні купажі арабіки та робусти для міцного еспресо, так і моносорти для любителів більш вишуканих смаків із кислинкою. Просмажка завжди свіжа, зерно рівне, без сміття чи перепалених фрагментів.
Найбільше мене потішили умови співпраці: мінімальне замовлення дуже лояльне, тому замовляти вигідно не лише для закладу, а й додому чи в офіс, якщо ви п'єте багато кави великою компанією. Доставка працює чітко, відправляють практично одразу після оформлення, упаковка надійна — зерно не втрачає свій аромат під час транспортування.
Якщо ви зараз якраз шукаєте, де краще
кава оптом купити, щиро рекомендую завітати