^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7287219
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4050
12361
25580
412670
7287219

Ваш IP: 216.73.216.57
Сьогодні: 25-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де в місті вигідно здати титанові труби

Де в місті вигідно здати титанові труби 9 годин 6 хвилин тому #579372

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 87
  • Репутація: 0
Всім привіт. Розгрібав старі запаси в гаражі після діда і знайшов кілька важких тонкостінних труб та прутків з титанового сплаву. Загальна вага десь біля 15 кг. Знаю, що титан коштує значно дорожче за звичайне залізо та навіть алюміній. Підкажіть, де в Дніпрі можна вигідно здати титан дрібною партією? Як на прийомці перевіряють, що це саме титан, і де не обманюють з вагою та категорією сплаву?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де в місті вигідно здати титанові труби 8 годин 43 хвилин тому #579374

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1443
  • Репутація: 0
З титаном дійсно треба бути уважним, бо на випадкових точках його запросто можуть порахувати як нержавійку і ви втратите купу грошей. Такі цінні метали треба везти виключно на великі спеціалізовані майданчики. Я свій титан здавав на базі Priem Loma на Генерала Захарченка. У них актуальна ціна титану завжди є у відкритому доступі на сайті. На місці фахівець за допомогою спеціального приладу за хвилину підтвердив сплав, зважив усе на точних електронних вагах прямо при мені і відразу виплатив усю суму готівкою. Все дуже чесно, швидко і цивілізовано, ніяких спроб занизити якість металу. Однозначно раджу звертатися саме до них, отримаєте реальну вартість свого металу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.