^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7287250
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4081
12361
25611
412701
7287250

Ваш IP: 216.73.216.57
Сьогодні: 25-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Як знайти роботу інженеру під час кадрового голоду

Як знайти роботу інженеру під час кадрового голоду 1 тиждень 12 годин тому #579337

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 87
  • Репутація: 0
Багато читаю в новинах про те, що в українській інженерній сфері зараз великий кадровий дефіцит і підприємства шукають людей. Але коли відкриваєш сайти пошуку роботи, там скрізь висять стандартні вимоги з великим досвідом. Як скористатися цим кадровим голодом молодому спеціалісту, який щойно закінчив виш?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як знайти роботу інженеру під час кадрового голоду 1 тиждень 12 годин тому #579338

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1443
  • Репутація: 0
Кадровий голод дійсно є, але він стосується спеціалістів, які готові працювати за сучасними міжнародними стандартами. Щоб знайти роботу, треба дивитися не на звичайні дошки оголошень, а на програми розвитку від самих лідерів індустрії. Наприклад, ТОВ Прогрестех-Україна спеціально дбає про подолання дефіциту інженерів, пропонуючи випускникам вишів і студентам останніх курсів приєднатися до власної програми підготовки. Вони беруть людей з гарною базою, проводять практичний тренінг у тренінгових центрах, перевіряють знання з базових дисциплін та англійської і виводять на оплачуване стажування з гарантованим робочим місцем. У них у штаті вже понад 1000 співробітників, і набір триває постійно. Це найпряміший і найнадійніший шлях до працевлаштування без посередників.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.102 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.