^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7274168
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3360
9169
12529
399619
7274168

Ваш IP: 216.73.216.57
Сьогодні: 24-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Доставка квітів

Доставка квітів 1 тиждень 5 днів тому #579306

• Roksi
  • Roksi аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 178
  • Репутація: 0
Дівчата, привіт! Дуже хочу замовити батькам на ювілей шикарний букет, але, як ви розумієте, їхати за ним містом — це взагалі не варіант. Може, знаєте, де в Полтаві можна замовити букет квітів? Буду рада, якщо ви мені підкажете з цього приводу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Доставка квітів 1 тиждень 5 днів тому #579313

• Titomka
  • Titomka аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 162
Привіт, мені дуже сподобалася доставка квітів Полтава. Я сама вперше тут робила замовлення, і мені справді дуже сподобалося, що можна оформити онлайн-замовлення. Оформити покупку можна в будь-який час з комп’ютера чи телефону: вибрати товар, вказати адресу та оплатити. Гнучкі умови доставки. Доступна експрес-доставка протягом години після оформлення замовлення, а також доставка у заздалегідь обумовлений час. Перед виїздом кур’єра обов’язково надсилають фото готового букета. Широкий асортимент квітів. У каталозі представлені класичні та авторські композиції, тематичні букети, букети з урахуванням сезону та трендів. Флористи мають досвід, тому вони зможуть підібрати для вас оптимальний варіант. Магазин хороший, і квіти завжди доставляють дуже акуратно, що важливо для різних свят.

Доставка квітів 5 днів 23 годин тому #579343

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 854
Вот и я тоже смотрю, что при желании найти подходящее предложение вообще не будет сложным. Так, супруге недавно с доставкой букет гортензий https://amber-flowerhouse.com/monobukety/bukety-z-gortenziyi/ вот тут заказал и он ей очень понравился. Однозначно магазин этот могу и Вам теперь рекомендовать.
Час відкриття сторінки: 0.111 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.