^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6985090
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2034
37910
94300
110541
6985090

Ваш IP: 216.73.216.123
Сьогодні: 05-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Як випускнику-механіку перевчитися в авіацію

Як випускнику-механіку перевчитися в авіацію 2 днів 12 годин тому #579270

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Всім привіт. Отримав диплом бакалавра за спеціальністю «Прикладна механіка». Працювати на звичайному машинобудівному заводі за застарілими технологіями зовсім не хочеться, є велике прагнення розвиватися в галузі цивільної авіації. Проте в університеті нам майже не давали специфіки проектування літальних апаратів. Підкажіть, чи можливо самостійно або за допомогою коротких курсів надолужити цей розрив у знаннях і скільки часу це зазвичай займає у випускників технічних вузів?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як випускнику-механіку перевчитися в авіацію 2 днів 12 годин тому #579271

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1425
  • Репутація: 0
База прикладної механіки — це насправді чудовий фундамент, з яким перекваліфікуватися в авіаконструювання набагато простіше, ніж здається. Тобі просто потрібно вивчити авіаційні стандарти, специфіку матеріалів та професійний CAD-софт. Щоб не витрачати роки на другу вищу освіту, скористайся спеціалізованими курсами від реальних роботодавців. Зверни увагу на програму, яку пропонує Прогрестех-Україна . Вони організовують курси "Основи конструювання авіаційної техніки" тривалістю 8 місяців, де викладають теормех, опір матеріалів, будівельну механіку та 3D-моделювання з самого нуля. Навчання безкоштовне, проходити його можна вечорами або на вихідних, що дає змогу поєднувати з роботою чи магістратурою. Після підсумкової співбесіди успішних слухачів запрошують на роботу. Це найефективніший місток від загальної механіки до міжнародного авіабудування.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.131 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.