^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6805344
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
9041
9566
98273
368013
6805344

Ваш IP: 216.73.216.36
Сьогодні: 26-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Потрібна порада щодо магазину спорядження

Потрібна порада щодо магазину спорядження 1 день 21 годин тому #579243

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 209
  • Репутація: 0
Всім здоров'я. Терміново шукаю адекватну точку для покупки тактичного одягу й додаткового спорядження. Старий комплект вже своє відслужив, тож треба оновлюватися. Хочу знайти перевірене місце з великим вибором одягу та якісного спорядження для військових, щоб не чекати посилки місяцями. Хто де зазвичай бере речі, щоб і розміри збігалися з розмірною сіткою, і по якості не було неприємних сюрпризів?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Потрібна порада щодо магазину спорядження 1 день 21 годин тому #579244

• Грузик
  • Грузик аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 114
  • Репутація: 0
Минулого місяця сам шукав, де швидко перевдягнутися, бо на повноцінні пошуки по фізичних магазинах часу взагалі не залишалося. Спочатку намагався шукати через дрібних продавців у соцмережах, але там то ціни загнуті, то наявність "під замовлення". Потім побратим порадив глянути PROF1Group https://prof1group.ua/ де я в результаті й замовив усе необхідне. Спочатку побоювався, що приїде якась синтетична ганчірка, але речі виявилися добротними, а крій зручним для активного руху. Відправили без затримок, упаковка ціла. Для себе зробив висновок, що магазин цілком надійний і здатний виручити, коли треба зібрати баул без зайвої метанини.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.123 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.