^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7039879
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7510
19884
149089
165330
7039879

Ваш IP: 216.73.217.154
Сьогодні: 08-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Ремонт і труби

Ремонт і труби 3 тижнів 18 годин тому #579188

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Доброго дня. На будівельному об'єкті виникла аварійна ситуація — потрібно швидко відремонтувати поліетиленову трубу, але часу на повний демонтаж немає. Майстри сказали, що в таких випадках використовують спеціальні пережими для ПЕ труб, але я не знаю, який краще вибрати.

Підкажіть, будь ласка, які пережими варто купувати для ремонтних робіт? Чи є перевірені виробники або магазини, де можна замовити якісний інструмент за адекватну ціну?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ремонт і труби 1 тиждень 2 днів тому #579255

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 748
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Під час термінового ремонту ПЕ труб пережими дійсно виручають, бо дозволяють швидко перекрити потік без зупинки всієї системи. При виборі інструмента важливо дивитися на максимальний діаметр труби та тип приводу, адже для малих діаметрів вистачить механічного, а для більших знадобиться гідравлічний. Зорієнтуватися в асортименті та підібрати потрібний інструмент можна на сторінці https://www.validus.com.ua/category/perezhymu-dlya-trub/ де продаються професійні пережими для труб під різні завдання. Також слід звертати увагу на наявність обмежувальних планок, які запобігають надмірному стисканню та деформації пластику. Про якісний інструмент свідчить міцний сталевий корпус, що спокійно витримує високі навантаження під час аварійних робіт.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.120 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.