^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7039851
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7482
19884
149061
165302
7039851

Ваш IP: 216.73.217.154
Сьогодні: 08-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Подорож за кордон на авто

Подорож за кордон на авто 3 тижнів 18 годин тому #579187

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Привіт. Допоможіть розібратися із Зеленою карткою. Чи потрібна вона для будь-якого автомобіля, який виїжджає за кордон, чи є якісь винятки? Плануємо поїздку на сімейному авто, тому хочеться все оформити правильно, щоб не виникло неприємностей під час перетину кордону.

І ще підкажіть, де ви зазвичай оформлюєте Зелену картку? Чи купуєте її онлайн перед поїздкою, чи оформлюєте вже ближче до виїзду? Буду вдячний за поради та перевірені варіанти.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Подорож за кордон на авто 2 тижнів 3 днів тому #579215

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 748
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Привіт. Допоможіть розібратися із Зеленою карткою. Чи потрібна вона для будь-якого автомобіля, який виїжджає за кордон, чи є якісь винятки? Плануємо поїздку на сімейному авто, тому хочеться все оформити правильно, щоб не виникло неприємностей під час перетину кордону.

І ще підкажіть, де ви зазвичай оформлюєте Зелену картку? Чи купуєте її онлайн перед поїздкою, чи оформлюєте вже ближче до виїзду? Буду вдячний за поради та перевірені варіанти.

Зелена картка потрібна обов'язково на будь-яку машину, яка виїжджає за межі країни, і без неї просто не пропустять на кордоні. Оформлювати її набагато простіше в інтернеті заздалегідь, ніж шукати страхові агенти на прикордонних заправках з чергами. Розібратися з усіма кроками допоможе докладна інструкція як онлайн оформити Зелену карту на машину де розписано алгоритм дій для водіїв. Готовий електронний поліс зазвичай одразу надходить на пошту і його навіть не обов'язково друкувати на папері. Ціна страховки залежить від терміну поїздки та типу транспортного засобу, тому краще купувати рівно на той період, який плануєте бути за кордоном.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.115 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.