^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6669044
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
12628
10998
46011
231713
6669044

Ваш IP: 216.73.216.158
Сьогодні: 15-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Як знайти причину постійних болів у шлунку

Як знайти причину постійних болів у шлунку 1 день 6 годин тому #579171

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 72
  • Репутація: 0
Уже півроку мучуся від постійної важкості в животі, печії та легкого підтошнювання вранці після сніданку вдома. Звичайні дієти та каші на воді не допомагають, дискомфорт все одно повертається через пару годин після прийому їжі. Гастроскопію робити панічно боюся, для мене цей зонд з дитинства є найбільшим кошмаром серед усіх медичних процедур. Як знайти причину постійних болів у шлунку без болю та проковтування цих страшних трубок? З чого краще почати відновлення травлення у Києві
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як знайти причину постійних болів у шлунку 1 день 6 годин тому #579172

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1398
Вітаю. Важкість та нудота часто вказують на приховане запалення або хронічну нестачу ферментів для розщеплення конкретних білків у їжі, яку ти їси щодня заради здоров'я. Ковтати зонд при відсутності гострих патологічних змін зараз зовсім необбов'язково, є чудові апаратні методи глибокого скринінгу ШКТ по частотах клітин. На офіційному ресурсі https://www.altimed.net/service/diagnosis/ детально розписано процес безконтактного тестування шлунка та кишечника для пацієнтів. Людина просто тримає датчики в руках, а комп'ютерна система фіксує біофізичний відгук кишечника в реальному часі на моніторі. Я сама пройшла таке обстеження і дізналася про свою приховану реакцію на звичайні яйця та білий рис, які вважала безпечними. Як тільки змінила меню за рекомендацією їхнього доктора, все спазми, печія та ранкова нудота пройшли за тиждень. Кишечник почав працювати як годинник, у профі все підбирають дуже індивідуально під твій метаболізм.

Як знайти причину постійних болів у шлунку 1 день 6 годин тому #579173

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 72
Дякую за пораду про частотний скринінг ШКТ, відсутність необхідності глотати цей страшний зонд - це просто величезне полегшення для моєї психіки. Рада чути, що дискомфорт у животі проходить так швидко після зміни раціону. Обов'язково зайду на сайт.
Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.