^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7040412
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8043
19884
149622
165863
7040412

Ваш IP: 216.73.217.154
Сьогодні: 08-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Переїзд в новий офіс

Переїзд в новий офіс 1 місяць 4 годин тому #579127

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Привіт всім. Плануємо переїзд у новий офіс і хочеться, щоб із першого дня все працювало без проблем: інтернет, робочі місця, пошта, мережа, принтери. Думаю одразу замовити IT-сервіс, щоб не вирішувати кожне питання окремо.

Підкажіть, чи займаються такі компанії повним налаштуванням офісу? Скільки приблизно коштують такі послуги і де краще шукати спеціалістів, які справді зроблять усе "під ключ"?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Переїзд в новий офіс 1 тиждень 3 днів тому #579254

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 748
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
IT-компании как раз и берут на себя весь комплекс работ, чтобы не пришлось искать разных специалистов под каждую мелкую задачу. Они настраивают локальную сеть, Wi-Fi, подключают принтеры, серверы и организуют корпоративную почту для сотрудников. Узнать расценки на обслуживание офисов можно у компании Sok-IT Solutions ребята предлагают комплексную настройку всей инфраструктуры под ключ. По ценам всё зависит от количества рабочих мест, но обычно абонентская плата выходит выгоднее, чем держать штатного сисадмина. Главное - вызывать мастеров ещё до финишной расстановки мебели, чтобы они правильно проложили кабели и установили роутеры. Это избавит от хаоса с проводами под ногами и обеспечит стабильный интернет на каждом столе.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.123 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.