^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7040295
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7926
19884
149505
165746
7040295

Ваш IP: 216.73.217.154
Сьогодні: 08-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Як правильно оформити документи на імпорт техніки

Як правильно оформити документи на імпорт техніки 1 місяць 1 тиждень тому #579058

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 82
  • Репутація: 0
Дуже сильно боюсь нашої митниці при ввезенні сільгосптехніки з-за кордону. Чув багато історій про те, як трактори стоять на терміналах тижнями через будь-яку помилку в інвойсі або тайтлі. Хто може допомогти підготувати правильний пакет документів ще до відправки сусна з Америки? Чи є компанії, які дають повний юридичний супровід угоди?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як правильно оформити документи на імпорт техніки 1 місяць 1 тиждень тому #579059

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1425
На митниці дійсно можна застрягти, якщо папери оформлені не за правилами. Ми працюємо з компанією КТФ, у них доставка з США включає повне митне очищення вантажів. Хлопці заздалегідь перевіряють усі документи від американського продавця. Працюють вони з 2015 року, тому знають усі нюанси нашого законодавства, раджу замовити у них консультацію.

Як правильно оформити документи на імпорт техніки 1 тиждень 1 день тому #579262

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 852
Я рассматривал вариант приобретения рекрационного квадроцикла из Европы для сельскохозяйственных работ и в итоге пришел к выводу, что сама транспортировка, документы, таможня - не самые простые задачи, по этому отдал предпочтение магазину в Украине, чтоб не морочить себе голову и максимально облегчить задачу с обновлением автопарка. Вот здесь нашел мощные квадроциклы https://www.brp-world.com/ua/uk/brands/can-am-off-road/models-2026/atv/utility-rec.html, которые как раз для сельского хозяйства используются и заказал. Сейчас скажу Вам, что совершенно не пожалел о своей покупке, ну а по цене - получилось почти так же, как если бы заказал из Европы и все доп услуги бы оплачивал. Так что подумайте, это и для Вас более выгодным может быть.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.