^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6671159
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2039
12704
48126
233828
6671159

Ваш IP: 216.73.216.158
Сьогодні: 16-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Те що ми їмо

Те що ми їмо 2 тижнів 5 днів тому #579015

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Привіт всім. Цікавить ваша думка щодо якості м’яса і того, як ви його обираєте для себе та сім’ї.

Часто бачу різні варіанти - супермаркет, ринок, фермерські точки - і в кожному випадку м’ясо виглядає по-різному, але не завжди зрозуміло, де справді краще.

Як ви визначаєте якість: дивитесь на колір, жир, запах чи берете тільки у перевірених продавців? І взагалі, чи відчуваєте ви різницю в смаку між різними джерелами, чи це більше справа звички?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Те що ми їмо 2 тижнів 1 день тому #579070

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 738
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Привіт всім. Цікавить ваша думка щодо якості м’яса і того, як ви його обираєте для себе та сім’ї.

Часто бачу різні варіанти - супермаркет, ринок, фермерські точки - і в кожному випадку м’ясо виглядає по-різному, але не завжди зрозуміло, де справді краще.

Як ви визначаєте якість: дивитесь на колір, жир, запах чи берете тільки у перевірених продавців? І взагалі, чи відчуваєте ви різницю в смаку між різними джерелами, чи це більше справа звички?

Гарне м'ясо найкраще вибирати за кольором і текстурою, щоб воно не було занадто темним або надто вологим. Свіжа яловичина має бути пружною, з легким приємним ароматом та тонкими білими прожилками жиру, які роблять її м'якою при готуванні. На ринках якість часто нестабільна, тому для особливих страв чи стейків набагато надійніше купувати м'ясо у спеціалізованих магазинах із сертифікатами. Можна зайти на сайт магазину М'ясторія та подивитися їхні стейки рибай https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-ribay/ де м'ясо вже правильно витримане і зачищене. Різниця у смаку між магазинним і звичайним базарним продуктом дійсно величезна через правильні умови зберігання та охолодження. Краще один раз перевірити документи або маркування на упаковці, щоб точно знати дату фасування та терміни придатності.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.122 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.