^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336313
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6835
11897
74674
461764
7336313

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Різниця в оформленні

Різниця в оформленні 2 місяців 2 днів тому #579013

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Привіт всім. Незабаром їду за кордон і потрібно оформити туристичну страховку. От думаю, як зараз це краще зробити.

Є сенс їхати в офіс страхової компанії, чи простіше оформити поліс на сайті або через мобільний додаток? Чи є між цими способами якась реальна різниця, окрім зручності?

Можливо, хтось уже оформлював страховку онлайн - як усе пройшло?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Різниця в оформленні 2 місяців 1 день тому #579057

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Їхати в офіс страхової зараз точно немає жодного сенсу, бо онлайн все робиться буквально за п'ять хвилин, а готовий файл просто приходить на пошту чи в телеграм. Електронний поліс має абсолютно таку ж юридичну силу, і на кордоні його спокійно можна показувати прямо з екрана телефона. При цьому купувати через інтернет часто навіть вигідніше, бо компанії не витрачаються на папір та оренду відділень і дають хороші знижки. Розібратися в усіх нюансах та порівняти ціни допомагає мобільний додаток страховка в якому за пару кліків можна підібрати оптимальний варіант для поїздки. Головне при заповненні даних - уважно перевірити правильність написання імені та прізвища за закордонним паспортом, щоб потім не виникло проблем при наступних перевірках.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.