^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336348
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6870
11897
74709
461799
7336348

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де купити справжню елітну каву в для кав'ярні?

Де купити справжню елітну каву в для кав'ярні? 2 місяців 2 тижнів тому #563839

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 214
  • Репутація: 0
Тримаю мережу маленьких кав'ярень "з собою", і постійні гості вже просять чогось більшого, ніж стандартна арабіка. Думаю запустити другу лінійку — дорожчу, елітну каву, щоб прямо ексклюзив. Але от питання: де знайти надійного постачальника? Потрібне свіже обсмаження та реальна якість, а не просто гарний маркетинг на пачці. Дивлюся на великі компанії й на локальних обсмажувальників, сумніваюся, з ким краще мати справу. Поділіться досвідом, де купуєте ви, щоб і сертифікати були, і смак відповідав ціні?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де купити справжню елітну каву в для кав'ярні? 2 місяців 2 тижнів тому #565288

• Грузик
  • Грузик аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
  • Репутація: 0
Я вас чудово розумію, бо сам кручуся у кав'ярнях і знаю, як важко знайти оригінальний преміум. Ми довго експериментували з різними дорогими сортами, замовляли і через великих дистриб'юторів, і у дрібних імпортерів, але стабільності в якості не було. Зрештою вирішили спробувати позицію вищого класу, і найкраще себе показала кава Wild Kopi Luwak https://luwak.com.ua/ з інтернет-магазину LUWAK. Смак у неї специфічний, але дуже глибокий, з шоколадними нотками, клієнти замовляють її як справжній делікатес. Доставка у них працює чітко, документи дають, тож для бізнесу варіант цілком робочий і надійний. Висновок: для розширення меню та залучення кавоманів це зерно підійшло ідеально.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.