^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336811
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7333
11897
75172
462262
7336811

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Повний чекап здоров'я для всієї родини

Повний чекап здоров'я для всієї родини 2 місяців 3 тижнів тому #559453

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Привіт усім. Хочу знайти хороший приватний медичний центр у Києві, щоб пройти повне профілактичне обстеження всією родиною разом з дітьми. Важливо, щоб діагностика була максимально точною, сучасною і не страшною для маленької дитини, яка панічно боїться уколів. Хочеться за один вихідний день перевірити і судини, і шлунок, і загальний тонус систем тіла без лікарняного стресу. Які технологічні центри ви порадите?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Повний чекап здоров'я для всієї родини 2 місяців 3 тижнів тому #559456

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1452
Вітаю. Для сімейного чекапу без сліз та криків ідеально підходить функціональне комп'ютерне сканування організму за допомогою безболісних датчиків. Для дітей це взагалі проходить як цікава гра у сканування, де не треба колоти вену чи здавати літри крові, тому малюки сидять абсолютно спокійно під час процесу. Повний спектр таких інноваційних профілактичних програм для будь-якого віку пропонує клініка альтернативної медицини Altimed на своєму офіційному інформаційному порталі. Ми туди водили на обстеження і дітей, і нашого дідуся, який теж не любить лікарів, і всі залишилися дуже задоволені чуйним ставленням фахівців. Система за годину-півтори видає детальний "паспорт здоров'я" по кожному органу: серце, печінка, суглоби, навіть рівень вітамінів у клітинах тіла. Лікар потім дуже детально та спокійно розшифровує всі графіки людською мовою без медичного снобізму та лякань пацієнтів. Це реально економить купу часу батькам, бо ти отримуєш готову індивідуальну карту здоров'я для кожного за один візит без біганини.

Повний чекап здоров'я для всієї родини 2 місяців 3 тижнів тому #559462

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
Дякую величезне за рекомендацію, формат "гра у сканування" для дитини - це просто рятунок для моїх материнських нервів під час чекапу. Дуже зручно, що результати по всіх органах видають відразу на руки без очікування відповідей днями. Обов'язково вивчу їхній сайт.
Час відкриття сторінки: 0.113 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.