^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336345
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6867
11897
74706
461796
7336345

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Що реально більше впливає на процвітання країни?

Що реально більше впливає на процвітання країни? 3 місяців 5 днів тому #542506

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Чому одні країни швидко розвиваються, а інші ніби постійно “в процесі змін”, але без результату. Формально всюди є закони, реформи, стратегії, але результат різний.

Цікаво, як ви вважаєте: вирішальну роль відіграє влада і система, чи все ж таки рівень свідомості, відповідальності та звичок самих людей?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Що реально більше впливає на процвітання країни? 2 місяців 3 тижнів тому #554640

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Чому одні країни швидко розвиваються, а інші ніби постійно “в процесі змін”, але без результату. Формально всюди є закони, реформи, стратегії, але результат різний.

Цікаво, як ви вважаєте: вирішальну роль відіграє влада і система, чи все ж таки рівень свідомості, відповідальності та звичок самих людей?

Багато в чому все впирається в те, наскільки правила однакові та зрозумілі для всіх, а не лише на папері. Якщо закони працюють адекватно, то й у людей з'являється більше мотивації вести справи чесно та планувати щось на роки вперед. Хорошим прикладом такої взаємодії є Клуб Білого Бізнесу від ДПС де підприємства отримують менше перевірок в обмін на прозору сплату податків. Проста раціональна деталь: коли бізнес не витрачає час на постійні суди та розборки з перевіряючими, він швидше створює нові робочі місця та платить нормальні зарплати. Тому працювати це починає тоді, коли держава пропонує нормальні умови, а люди зі свого боку перестають шукати обхідні шляхи. Швидкий розвиток зазвичай там, де вигідно бути чесним і системі, і звичайним громадянам.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.129 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.