^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336810
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7332
11897
75171
462261
7336810

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Чому вага стоїть на місці при дієті

Чому вага стоїть на місці при дієті 3 місяців 2 тижнів тому #530510

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Вже пів року намагаюся схуднути, ходжу в зал тричі на тиждень і тримаю дефіцит калорій. Але вага просто замерла на одній позначці і ніяк не хоче йти вниз. Тренер каже, що я десь "грішу" з їжею, хоча я все важу до грама. Може, мій обмін речовин просто зламався через постійний стрес на роботі? Підкажіть, як "штовхнути" метаболізм, щоб нарешті побачити прогрес?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чому вага стоїть на місці при дієті 3 місяців 2 тижнів тому #530516

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1452
Привіт. Це класична ситуація, коли організм перебуває у стані прихованого запалення через невідповідну їжу. Коли ти їси продукти, які не перетравлюються нормально, тіло тримає воду як скажене, і жир не спалюється. Тобі треба знайти свої приховані "стоп-продукти", які гальмують усі процеси в клітинах. Більше інформації про цей метод перевірки можна знайти за адресою https://www.altimed.net/uk/service/foodtest/ - там усе детально. Я сама так мучилася, поки не прибрала з раціону курятину та помідори за порадою спеціалістів. Виявилося, що саме на них мій імунітет реагував набряками та зупинкою обміну речовин. Як тільки меню стало "чистим" саме для мене, за перший тиждень пішло три кілограми чистої води. Тобі не треба менше їсти, тобі треба їсти те, що твій організм реально може засвоїти. Це набагато простіше, ніж вбиватися в залі без жодного видимого результату. Результати обстеження дають чітку карту твого ідеального харчування на все життя.
Останнє редагування: 3 місяців 2 тижнів тому від Maxim.

Чому вага стоїть на місці при дієті 3 місяців 2 тижнів тому #530519

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
Ого, ніколи б не подумала на курку та помідори, я ж на них фактично живу зараз! Дякую за посилання, тепер бачу логіку, чому мої зусилля не давали плодів. Обов'язково перевірюся цим методом.
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.