^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336315
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6837
11897
74676
461766
7336315

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де знайти новинки нішевої парфумерії 2024

Де знайти новинки нішевої парфумерії 2024 3 місяців 3 тижнів тому #522580

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Постійно слідкую за виходом нових ароматів, але не завжди вони швидко з'являються у нас. Цікавлять останні релізи від відомих нішевих будинків, що вийшли цієї весни. Підкажіть магазини, які найшвидше привозять новинки в Україну. Чи є зараз щось цікаве, що обов'язково треба затестити парфзалежному?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де знайти новинки нішевої парфумерії 2024 3 місяців 3 тижнів тому #522602

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1452
  • Репутація: 0
Якщо хочеш бути в курсі всіх новинок, то тобі точно треба заглядати в Ароматек у них зазвичай все з'являється першим. Я бачила, що вони вже привезли нові серії від Boadicea та інші цікаві бренди. У них на головній сторінці сайту завжди висять банери з останніми надходженнями. Мені подобається, що вони детально описують піраміду кожного нового аромату. Можна замовити пробник, щоб не купувати одразу великий флакон, якщо не впевнена. Зараз у тренді незвичні поєднання, наприклад, метал і квіти або щось дуже футуристичне. Я сама так знайшла свій улюблений аромат цієї весни. Сервіс у них працює добре, завжди можна уточнити наявність у менеджера. Раджу підписатися на їхні оновлення, щоб нічого не пропустити.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.