Доброго дня. Щодо професійного підходу, то я теж прискіпливо ставлюся до консультацій, бо зараз багато хто відкриває магазини, зовсім не тямлячи в стандартах захисту чи властивостях мембран. Я шукав місце, де мені не просто впарять найдорожчий товар, а розкажуть про реальну зносостійкість матеріалів у складних умовах. Був досвід, коли купував розпіарені речі, які на практиці виявлялися звичайним мотлохом, тому зараз довіряю тільки перевіреним точкам у нашому обласному центрі. Вдалося знайти такий підхід, коли зайшов у військторг в Рівне
https://prof1group.ua/rivne і отримав вичерпні відповіді на всі свої технічні запитання щодо плетіння ниток та вологостійкості фурнітури. Консультанти там реально в темі, допомогли підібрати підсумки та захисні аксесуари саме під мої потреби, не нав'язуючи зайвого. Зробили як треба, все підійшло по кріпленнях і кольорах, що для мене було важливим моментом для цілісності комплекту. Питання з професійним спорядженням вирішив успішно, результатом задоволений, бо кожна гривня була витрачена на справді робочий інструмент. Радує, що в Рівному є такі місця, де поважають клієнта і тримають марку якості.