^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336716
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7238
11897
75077
462167
7336716

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Що купити і як нормально приготувати

Що купити і як нормально приготувати 4 місяців 5 днів тому #508400

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Плануємо невеликий прийом вдома, будуть гості, і хочеться приготувати щось м’ясне, щоб було і смачно, і не соромно поставити на стіл. Але от взагалі не можу вирішити, яке м’ясо брати і що з нього зробити.

У магазині вибір великий - свинина, курка, яловичина, різні частини… а потім ще питання, як це все приготувати, щоб не вийшло сухо або “ніяко”.

Хто готує для гостей - яке м’ясо ви зазвичай берете і який спосіб приготування найпростіший, але щоб точно вийшло смачно?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Що купити і як нормально приготувати 3 місяців 4 тижнів тому #515938

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
У побуті найпростіше працює не екзотика, а нормальний шматок з передбачуваним результатом. Для гостей зазвичай беруть свинину (ошийок або корейку) - вона пробачає помилки і майже не виходить сухою, якщо не пересушити. Курка теж варіант, але там легше “промахнутись” і отримати сухе м’ясо. Яловичина - топ по смаку, але тільки якщо брати нормальний шматок, інакше можна розчаруватись.

Найпростіший спосіб, який майже завжди спрацьовує - запікання у фользі або рукаві з мінімумом мороки: сіль, перець, цибуля, трохи олії, і в духовку. Воно само доходить і не пересихає. Якщо хочеться більш “вау” ефекту - стейк з яловичини на швидкому обсмажуванні, але це вже треба трохи відчуття м’яса.

До речі, якщо хочеться взяти щось більш святкове і стабільне по якості, можна просто подивитися готові варіанти м’яса тут https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-ribay/  - там уже підібрані шматки, які не підкинуть сюрпризів на сковороді чи грилі.

Головна думка проста: краще простий рецепт із нормальним м’ясом, ніж складний експеримент перед гостями.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.137 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.