^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7040934
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8565
19884
150144
166385
7040934

Ваш IP: 216.73.216.141
Сьогодні: 08-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Перший мотоцикл

Перший мотоцикл 3 місяців 2 тижнів тому #508394

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Думаю купити свій перший мотоцикл, але коли почав дивитись варіанти, зрозумів що легко “переборщити” з потужністю або навпаки взяти щось, що швидко набридне.

Хочеться просто нормальний варіант для міста і коротких поїздок, без зайвого ризику і постійного страху.

Хто вже проходив цей етап - як ви обирали свій перший мотоцикл і що виявилось важливішим за характеристики на папері?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Перший мотоцикл 3 місяців 1 тиждень тому #513875

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 748
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Купівля першого мотоцикла - це завжди баланс між амбіціями та здоровим глуздом. Для міста ідеальним варіантом є щось легке та маневрене, щоб не боротися з технікою в заторах, а впевнено її контролювати. Важливіше за «максималку» на папері - те, чи дістаєте ви впевнено ногами до асфальту, сидячи на сидінні, бо на перших порах це дає 90% відчуття безпеки.

Не забувайте, що незалежно від моделі, важливо подбати про юридичний захист, особливо якщо плануєте виїзди за місто. Обов'язково вивчіть, що таке страхування мотоцикла бо це не просто папірець для поліції, а ваш спокій на дорозі. Часто новачки фокусуються тільки на зовнішньому вигляді, але краще взяти модель з ABS, ніж ганятися за зайвими "конячками", які в міському потоці все одно не вийде використати.

Перший мотоцикл 2 місяців 2 тижнів тому #544168

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 852
  • Репутація: 0
У меня квадроцикл и скажу Вам, что это на много более удобный вид транспорта, по сравнению с двухколесным конем. Более того, еще и по бездорожью он более устойчивый. Хочу себе еще приобрести водный транспорт и тогда моему счастью просто не будет предела. Сейчас такие крутые в продаже есть гидроциклы Sea-Doo https://www.brp-world.com/ua/uk/brands/sea-doo.html, что я Вам даже и передать не могу, так что обратите и Вы внимание, если предпочитаете идти в ногу со временем и не экономите на личном комфорте.
Час відкриття сторінки: 0.131 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.