^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7336314
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6836
11897
74675
461765
7336314

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Тест на харчову непереносимість та схуднення

Тест на харчову непереносимість та схуднення 4 місяців 1 тиждень тому #503555

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Привіт всім. Вже півроку намагаюся схуднути, ходжу в зал тричі на тиждень, але вага стоїть на місці. Подруга каже, що проблема може бути в прихованій непереносимості якихось продуктів, що дають набряки. Я вже не знаю, що їсти, бо здається, що все тільки шкодить моїй фігурі. Хто проходив таке і які ваші результати в плані реального схуднення?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Тест на харчову непереносимість та схуднення 4 місяців 1 тиждень тому #503573

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1452
Привіт. О, це прямо моя біль минулого року, я теж вбивалася на тренуваннях, а вага тільки росла. Пройшла я нарешті тест на харчову непереносимість і виявилося, що у мене дика реакція на помідори. Організм просто був у постійному запаленні через їжу і тримав воду як скажений весь час. Про деталі цього тесту та його вплив на вагу почитайте ось тут: https://www.altimed.net/uk/service/foodtest/ - це реально відкриває очі. Як тільки прибрала ці продукти з раціону, за перший тиждень злетіло три кілограми чистої води. Зараз я їм набагато більше, ніж раніше, але тільки те, що мені підходить, і вага продовжує йти вниз. Дуже рекомендую зробити таку перевірку в Алтімед, щоб не мучити себе даремно в залі без результату. Тобі видають таку таблицю з кольорами, де все чітко розписано по групах товарів і продуктів.

Тест на харчову непереносимість та схуднення 4 місяців 1 тиждень тому #503576

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
Дякую велике за такий надихаючий відгук, це саме те, що мені було потрібно почути! Я теж відчуваю, що постійно набрякаю, хоча води п'ю норму щодня за графіком. Виглядає так, що мені терміново треба цей тест, щоб нарешті побачити прогрес.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.