^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6385194
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10385
10063
52302
244594
6385194

Ваш IP: 216.73.217.55
Сьогодні: 25-06-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Порадьте ресторан з дитячою кімнатою в Карпатах

Порадьте ресторан з дитячою кімнатою в Карпатах 2 місяців 1 тиждень тому #500580

• Marunia
  • Marunia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 47
  • Репутація: 0
Всім привіт, їдемо на відпочинок з дітьми і шукаємо, куди можна піти ввечері всією родиною. Потрібен заклад у Поляниці, де буде комфортно і дорослим, і малечі. Бажано, щоб кухня була різноманітна, бо діти вибагливі, а чоловік хоче нормального м'яса. Хто знає хороші місця при готелях, де спокійно, чисто і дійсно смачно готують?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте ресторан з дитячою кімнатою в Карпатах 2 місяців 5 днів тому #503242

• Adamia
  • Adamia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 51
  • Репутація: 0
Привіт! Ми теж постійно стикаємося з тим, що малечі потрібно одне, а чоловікові — соковитий стейк, тому я свого часу знайшла на сайті Fomich кращі ресторани в Буковелі https://fomich.ua/restaurants/ Ресторан Fomich просто врятував нашу сімейну вечерю. Там настільки різноманітне меню, що навіть мої маленькі вибагливі гурмани знайшли собі страву до душі, а чоловік був просто в захваті від м’яса на грилі. Атмосфера в закладі дуже спокійна та затишна, навколо ідеальна чистота, що для мене як для мами завжди на першому місці. Персонал неймовірно приємний, вони відразу допомогли нам зручно вмоститися всією родиною, щоб усім було комфортно. Найприємніше — це вечеряти з видом на гори, коли в залі панує така тепла енергетика, що діти поводяться спокійно, а дорослі можуть нарешті видихнути. Щиро раджу це місце, бо там справді дбають про якість кожного інгредієнта і про настрій кожного гостя.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.