^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7339251
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
9773
11897
77612
464702
7339251

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Обираємо дизайн спальні

Обираємо дизайн спальні 4 місяців 3 тижнів тому #486584

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
А у вас красива спальня? Як ви обирали якого кольору купити меблі і в який колір пофарбувати стіни?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Обираємо дизайн спальні 4 місяців 3 тижнів тому #486927

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Свою спальню обожнюю, бо вклали в неї купу сил. Коли обирали колір, то вирішили піти від зворотного: спочатку знайшли меблі, які підкорили серце, а вже потім під них підбирали фарбу для стін. Це набагато простіше, ніж навпаки. Ми зупинилися на світло-сірих стінах з глибоким матовим фінішем, бо на такому фоні будь-яке дерево чи оббивка виглядають дуже виграшно і благородно. Головне правило - не брати занадто яскраві кольори, бо спальня має "заспокоювати" погляд, а не бадьорити.

Ми довго вагалися між мінімалізмом і чимось більш вишуканим, бо хотілося м'якого узголів’я і багато простору для зберігання речей. В результаті я знайшов, що зараз дуже круто поєднують сучасний стиль і якісну фурнітуру турецькі спальні https://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/turetski-spalni/ у них якраз той баланс, коли меблі виглядають дорого, але не перевантажують інтер’єр зайвим декором. До речі, лайфхак з власного досвіду: якщо хочете візуально розширити кімнату, купуйте шафу з дзеркальними вставками або в тон стін, тоді вона ніби "розчиняється" у просторі. Також раджу змішувати різні фактури - наприклад, гладкі фасади меблів і грубий текстиль на ліжку, це додає кімнаті об'єму.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.117 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.