^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7338706
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
9228
11897
77067
464157
7338706

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 29-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: АІ у вашому житті

АІ у вашому житті 4 місяців 3 тижнів тому #486577

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Ви відчуваєте зміни у своєму житті коли з'явився ШІ? Цікаво на які сфери нашого життя чи роботи він вплинув як ви гадаєте?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

АІ у вашому житті 4 місяців 3 тижнів тому #486618

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Звісно, зміни відчуваються щодня, і я вже не уявляю свого робочого ранку без кількох відкритих вкладок із нейронками. ШІ реально розвантажив голову від рутини: тепер не треба витрачати години на структурування великих текстів чи пошук дрібних помилок у коді, бо алгоритми роблять це за секунди. Навіть у побуті стало простіше - від генерації ідей для вечері до персональних планів тренувань. Як на мене, найбільший вплив він справляє там, де треба швидко обробляти гігантські обсяги даних, які людина просто не здатна «пережувати» так оперативно.

Особливо цікаво спостерігати, як ці технології проникають у серйозні фінансові структури. Якщо раніше страхування було суто бюрократичною історією з купою паперів, то зараз алгоритми миттєво оцінюють ризики або розраховують виплати. Можна навіть почитати детальніше про AI у страхуванні де пояснюють, як нейронки допомагають уникати шахрайства та робити поліси дешевшими для звичайних водіїв. Це круто, бо персоналізація послуг стає реальністю: ти платиш рівно стільки, скільки відповідає твоєму стилю життя чи манері водіння.

Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.