^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7340809
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1076
10255
79170
466260
7340809

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 30-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Чи існують стійкі професійні фарби без аміаку?

Чи існують стійкі професійні фарби без аміаку? 4 місяців 4 тижнів тому #477571

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 214
  • Репутація: 0
Доброго дня, шановна спільното! Як практикуючий майстер, я завжди прагну до ідеального результату в кожній роботі. Сьогодні зіткнувся з невеликою дилемою: клієнтка хоче повністю перейти на безаміачні склади, але при цьому ми маємо справу з досить впертою першою сивиною. Я з великою повагою ставлюся до бажання берегти волосся, тому зараз ретельно вивчаю ринок професійних засобів. Підкажіть, будь ласка, на які бренди варто звернути увагу, щоб покриття було щільним, а колір не вимивався занадто швидко? Мене цікавлять серйозні варіанти з хорошою палітрою натуральних відтінків. Дуже сподіваюся на вашу допомогу у виборі надійного продукту, який допоможе мені закрити це питання і порадувати людину в кріслі. Заздалегідь дякую за конструктивні відповіді та ваші особисті рекомендації щодо досвіду роботи з такими формулами!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи існують стійкі професійні фарби без аміаку? 4 місяців 4 тижнів тому #477577

• Грузик
  • Грузик аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
  • Репутація: 0
Доброго дня! Як людина, яка цінує якість і надійність у всьому, я підійшов до вибору фарби для своєї мами дуже серйозно, адже вона давно хотіла приховати сивину, але боялася алергії. Ми довго вивчали різні професійні лінійки, порівнювали відсотки окисників і читали відгуки про те, як безаміачні склади справляються саме з делікатним зафарбовуванням. Нам було важливо знайти засіб, який не подразнює шкіру голови і при цьому дає стійкий натуральний відтінок. Після довгих роздумів і консультацій у салоні ми зрозуміли, що фарба для волосся без аміаку L'Oréal Professionnel Dia Color https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-color-50ml підходить під наші вимоги найбільш вдало. Процес пройшов дуже спокійно, мама відзначила, що текстура суміші приємна і зовсім не викликає дискомфорту. Сивину перекрило рівномірно, колір вийшов дуже благородним, без жодного натяку на штучність. Ми побачили, що волосся стало більш еластичним і слухняним, що для літньої людини є великим плюсом. Зробили по совісті, відтінок тримається впевнено вже кілька тижнів, не втрачаючи своєї глибини. Питання із зафарбовуванням сивого волосся ми успішно вирішили, і мама тепер відчуває себе набагато впевненіше. Результатом задоволений, адже бачу позитивні зміни і здоровий вигляд її волосся після кожної мийки.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.107 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.