^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7342718
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2985
10255
81079
468169
7342718

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 30-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де вчать інженерному мисленню з 5 класу

Де вчать інженерному мисленню з 5 класу 5 місяців 2 днів тому #472378

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Хочу, щоб дитина розвивала логіку та технічне мислення з раннього віку. Підкажіть, чи є програми навчання для 5-6 класів з інженерним нахилом? Які гуртки в Києві або області пропонують цікаві заняття з фізики та техніки для молодших підлітків? Наскільки важливо починати так рано і які результати це дає в майбутньому? Чи реально потрапити на такі курси в державній школі?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де вчать інженерному мисленню з 5 класу 5 місяців 2 днів тому #472427

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1452
  • Репутація: 0
Починати в 10-11 років - це дуже гарна ідея, бо в цьому віці діти дуже допитливі. Якраз компанія Прогрестех-Україна впроваджує гуртки саме для учнів 5-9 класів. Вони вважають, що це найкращий час для формування базових hard skills та soft skills. Діти в ігровій формі знайомляться з термінами аерокосмічної галузі та вчаться проектувати. Це дає їм змогу вже до старшої школи визначитися зі своїми талантами. Результати вражають - діти починають краще вчитися і свідомо обирають технічний профіль пізніше. Зараз такі проекти активно тестуються в деяких школах, наприклад у Борисполі. Це реальний шанс отримати сучасну освіту безкоштовно. Почитай у статті про їхній пілотний проект, там якраз про ранню професійну орієнтацію все детально розказано.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.135 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.