^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7344912
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5179
10255
83273
470363
7344912

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 30-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Порадьте майстра з лазерної епіляції в Одесі

Порадьте майстра з лазерної епіляції в Одесі 5 місяців 1 тиждень тому #466293

• Marunia
  • Marunia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 48
  • Репутація: 0
Була вже у двох різних салонах, але відчуття, що там працюють на швидкість: пропускають ділянки, а потім волосся росте "острівцями". Дуже хочеться знайти місце, де лазерна епіляція в Одесі робиться ретельно, щоб кожен сантиметр шкіри був опрацьований як слід. Порадьте, будь ласка, конкретного майстра або студію, де не економлять на спалахах і справді дбають про ідеальний результат клієнта. Можливо, у вас є улюблені фахівці на Таїрова або в Приморському районі, до яких ви ходите вже давно.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте майстра з лазерної епіляції в Одесі 5 місяців 6 днів тому #467331

• Adamia
  • Adamia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 52
  • Репутація: 0
Я теж стикалася з такою проблемою, коли після процедури волосся залишалося цілими смугами через поспіх майстра. Після довгих пошуків я зрозуміла, що в Aristo Studio краща лазерна епіляція в Одесі https://aristo.studio/uk/protseduryi/lazerna-epilyacziya-v-odesi/ Там все виконується максимально сумлінно та без жодних пропущених ділянок. На прийомі фахівець дуже ретельно проробляє кожен сантиметр шкіри, не економлячи на спалахах, що гарантує рівномірний та тривалий результат. Мені дуже сподобався такий прискіпливий підхід, адже тепер шкіра скрізь ідеально гладенька і немає цих дратуючих «острівців». Дуже раджу записатися саме туди, якщо ви шукаєте якісний медичний сервіс та справжню турботу про клієнта.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.