Вітаю, ситуація мені до болю знайома, бо минулого літа сам так само мучився і не знав, за що хапатися, коли організм просто відмовився нормально працювати. Спочатку думав, що само минеться, відлежуся день-два на чайку та сухариках, але гастроентерит виявився підступнішим, ніж я очікував. Довелося перечитати купу форумів та опитати знайомих, бо аптечний асортимент зараз просто величезний, а хочеться знайти щось перевірене часом. Довго придивлявся до різних сорбентів, порівнював склад і зручність використання, бо в такому стані навіть склянку води випити важко. Зрештою зупинився на одному засобі, бо Смекта
https://zdravica.ua/drugs/smekta реально допомогла мені прибрати цей жахливий дискомфорт у животі вже після перших кількох прийомів. Мені сподобалося, що препарат діє м’яко, не викликає додаткових неприємних відчуттів і досить швидко стабілізує ситуацію. Питання з постійними побіжками до вбиральні закрив за добу, а далі вже просто відновлював сили. Результатом задоволений, бо зміг повернутися до роботи значно швидше, ніж планував. Тепер тримаю цей засіб про запас, бо в подорожах чи при випадковому отруєнні це просто незамінна річ для спокою. Головне — пити багато чистої води без газу, щоб не було зневоднення, бо при гастроентериті це чи не найнебезпечніший момент для дорослого чоловіка.