^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771508
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1154
1986
10290
35165
5771508

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Ткани

Ткани 1 тиждень 3 днів тому #451171

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 174
  • Репутація: 0
Підкажіть, де ви зазвичай купуєте тканину для пошиття одягу або домашнього текстилю? Я останнім часом намагаюсь більше шити сам, але з матеріалами виникає проблема. У магазинах поруч не дуже великий вибір, а ціни часто завищені. Хотілося б знайти інтернет-магазин, де є хороший асортимент і нормальна якість тканини. Бажано, щоб можна було замовляти різні типи матеріалу — і для одягу, і для дому.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ткани 1 тиждень 3 днів тому #451173

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 212
  • Репутація: 0
Коли я почав активно шити для себе і родини, теж довго шукав хороший магазин тканин. У результаті зупинився на варіанті, який тепер раджу знайомим — інтернет магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ . Там справді великий вибір тканин для різних потреб: можна знайти матеріали для одягу, постільної білизни або декоративних речей. Я кілька разів замовляв там бавовну та інші тканини для пошиття і залишився задоволений якістю. Матеріал рівний, приємний на дотик і добре виглядає після пошиття. Окремо сподобалося, що на сайті зручно переглядати категорії і швидко знаходити потрібну тканину. Доставка була швидкою, і всі замовлення приходили без проблем. Тепер, коли потрібно щось нове для пошиття, перш за все дивлюся саме там.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.124 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.