^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771551
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1197
1986
10333
35208
5771551

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Які салати приготувати на свято

Які салати приготувати на свято 1 тиждень 4 днів тому #449397

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 34
  • Репутація: 0
Привіт усім! Скоро планується невеличке святкування вдома, і хочеться поставити на стіл щось цікавіше за звичайне олів'є чи вінегрет. Потрібні ідеї легких, але водночас ситних поєднань, щоб і гостям сподобалося, і не довелося весь день проводити на кухні. Які інгредієнти зараз взагалі у тренді? Чи варто поєднувати фрукти з м'ясом, наприклад, курку з ананасом чи виноградом? Поділіться власним досвідом, які варіанти у вас зазвичай з'їдають першими і що найбільше хвалять?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які салати приготувати на свято 1 тиждень 4 днів тому #449399

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
  • Репутація: 0
Ми теж постійно шукаємо щось новеньке, щоб урізноманітнити святкове меню. Нещодавно вдалося спробувати Панцанеллу - це такий італійський салат з підсушеним хлібом та соковитими овочами, виходить дуже незвично і смачно. Взагалі зараз часто дивимося цікаві салати на ресурсі https://world-of-foods.com/category/салати/ , там дуже багато крутих варіантів з усього світу. Наприклад, класичний шопський салат з великою кількістю бринзи завжди йде на "ура". Рецепти там прості, все розписано по кроках, тому готувати одне задоволення. Раджу глянути, там точно знайдеться щось особливе для вашого столу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.112 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.