^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7353996
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
311
13952
14263
479447
7353996

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 31-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: За що штраф?

За що штраф? 6 місяців 4 днів тому #435433

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Ви завжди розбираєтесь за що вам приходять штрафи? Чи там завжди пишеться, мол таке-то авто перевищило швидкість, сплатіть 1000 гривень? А де зазвичай оплачуєте?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

За що штраф? 5 місяців 4 тижнів тому #439330

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Ви завжди розбираєтесь за що вам приходять штрафи? Чи там завжди пишеться, мол таке-то авто перевищило швидкість, сплатіть 1000 гривень? А де зазвичай оплачуєте?

Штрафи зазвичай приходять із чітким описом порушення, але іноді формулювання бувають доволі стислими. У постанові обов’язково вказують номер постанови, дату, статтю ПДР та посилання на відеофіксацію або фото, де видно авто й номерний знак. Це важливо перевіряти, бо камера може помилитися і зчитати схожий номер іншого автомобіля. Сума залежить від серйозності провини: наприклад, за перевищення швидкості на 20 км/год заплатите менше, ніж за 50 км/год.

Оплачувати найкраще в перші десять днів після отримання повідомлення, бо тоді діє знижка 50%. Чекати на паперовий лист - погана ідея, бо він може запізнитися або загубитися, а пеня наростатиме. Набагато зручніше відстежувати все в реальному часі через смартфон. Якщо вам потрібно оперативно отримувати сповіщення та закривати борги без черг, варто штрафи ПДР додаток Android скачати де відразу підтягуються всі актуальні постанови за техпаспортом або ІПН.

При оплаті через сторонні сервіси завжди зберігайте електронну квитанцію. Бувають випадки, коли банківська транзакція пройшла, а в базі поліції статус «сплачено» не з’явився. З квитанцією це питання вирішується одним дзвінком у виконавчу службу або техпідтримку сервісу. Також раджу періодично заходити в реєстр і перевіряти відсутність боргів, навіть якщо ви впевнені, що нічого не порушували, - технічні збої іноді трапляються.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.126 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.